Klant reviews

LEES WAT TEVREDEN KLANTEN VAN ONS VINDEN

Als je wilt kun je hier zelf ook je mening achterlaten

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fit en Firm Massage
Average rating:  
 109 reviews
 by Aat

Ging er naartoe met last van mijn rug. Dit verteld en toen kon ik gaan liggen. Wat volgde was een perfecte massage, stond versteld van de kunde. Kom zeker terug

 by RM

Simpelweg fantastisch.. heerlijk ontspannen en ontstresst!

 by Paul

Heerlijke stevige massage. Af en toe heel heftig maar ook weer lekker. Zeker een aanrader vooral bij pijntjes en klachten

 by Ruud

Komen net terug van een overheerlijke ontspannende Thaise duo massage van een uur.
Het was heerlijk.
Tot een volgende keer op je nieuwe locatie.

 by Arike

Mijn onderrug was zo stijf en pijnlijk en ik voelde me 80 jaar oud (20 jaar ouder). Ik kreeg mijn eerste massage van 90 minuten en voelde dat het goed voor me was, maar merkte erna geen groot verschil. Vier dagen later was het eindelijk tot mijn spieren doorgedrongen dat ze zich mochten ontspannen. Ik ging nog een keer voor een massage van 90 minuten en het heeft me zo enorm geholpen. Ik heb vaker en voor lange tijden met rugklachten te kampen gehad en ging dan naar een chiropractor. Nu ben ik ervan overtuigd dat het veel beter is, in mijn geval, om eerst een paar hele goeie massages te krijgen (zoals bij Fit en Firm) om de spieren te kunnen laten relaxen. De vrouw die mij de massage gaf wist precies hoeveel druk ze kon leggen en hoeveel ze mijn spieren kon kneden en uitrekken . Ze luisterde ook heel goed en ik kan er alleen maar goeie dingen over zeggen. De vijf sterren hebben ze dubbel en dwars verdiend!

 by Nisa

Voor de 2de keer langs geweest en het was heerlijk! Aangegeven waar ik last van had, daar werd de focus opgezet. Vriendelijk personeel, vraagt ook regelmatig hoe het gaat. Zeker een aanrader!

 by R.M

In een woord GEWELDIG. Ze weten exact wat ze doen daar.

 by René

Het was een zeer aangename ervaring. De masseuse voelde goed aan wat de aandachtspunten waren tijdens de massage. Ze stemde ook af en toe of alles nog naar wens was. Erg plezierig. Absoluut een aanrader!

 by Diliane

Heerlijke massage gehad bij Fit & Firm. Ik ging er heen met schouderpijn en nekpijn. De pijn is nu veel minder. Ik kom hier zeker weer terug.

 by Danny

Geweldige massage!,zeer netjes en vriendelijk.
Ze weten zeer goed wat ze doen.
Een aanrader!ik ga zeker vaker.

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»